Doneren

Doneren

Steun Ride for the Roses

Doneren

Wat mooi dat je je hart laat spreken en wilt doneren! Jouw donatie komt ten goede aan kankeronderzoek en -preventie-initiatieven van het KWF. Lees meer over deze onderzoeken van het KWF. Je kunt ook doneren aan een deelnemer, een team of een algemene donatie doen. We waarderen jouw steun enorm. Hartelijk dank!

Praktische informatie

Wat is KWF Kankerbestrijding?

KWF Kankerbestrijding is een Nederlandse stichting die zich inzet voor bestrijding van kanker door middel van wetenschappelijk onderzoek, voorlichting, patiëntenondersteuning en fondsenwerving. De officiële naam van de stichting is Koningin Wilhelmina Fonds voor de Nederlandse Kankerbestrijding. Wil je meer weten, kijk dan op de website.

Hoeveel procent van mijn donatie gaat naar kankeronderzoek?

Omdat de organisatiekosten worden gedragen door onze hoofdsponsor DELTA en onze partners, komt al het inschrijfgeld en het geld dat je als deelnemer ophaalt, 100% ten goede aan kankeronderzoek. Dat geldt ook voor alle donaties. 

Wat is een algemene donatie?

Dat betekent dat je doneert via DELTA Ride for the Roses, direct aan KWF Kankerbestrijding. Dus niet aan een specifieke deelnemer.

Hoe kan ik doneren aan een specifieke deelnemer?

Je kunt de deelnemer aan wil je wil doneren vinden op de pagina Fundraisers in het zoekveld bovenin. Ook kan dat via de eigen profielpagina van de deelnemer. Via deze profielpagina kun je een donatie plaatsen via de knop Doneren. Vraag aan de persoon aan wie je wilt doneren zijn of haar profiellink. Je kunt een gift overmaken met iDEAL en met een creditcard.

Wat is het belastingvoordeel van doneren?

Je donaties zijn aftrekbaar van de belasting. Meer informatie vind je hier.