Midden-Zeeland

Midden-Zeeland

Fiets jij ook mee?

De DELTA Ride for the Roses Midden-Zeeland wordt dit jaar gefietst op zaterdag 8 juni. Of je nu gezellig 25 kilometer fietst op een stadsfiets met je kinderen of jezelf uitdaagt om 120 kilometer te rijden in een groep op een racefiets. Iedereen is welkom. Je kunt kiezen uit de 25, 50 80 of 120 km rit en individueel meedoen of in teamverband. Samen trappen we voor een wereld met minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor degenen die met kanker te maken hebben gehad. Fiets mee voor het goede doel en maak er een geweldige dag van!
Editie 2024
8 juni

Routes 2024

De routes zijn onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Volg altijd de blauwe DELTA-pijlen tijdens de Ride.

25 km
Route
Fietsplezier rondom Goes: via Nisse naar 'Sraskerke' en finish op de Markt.
Download GPX route
50 km
Route
80 km
Route
Doorkruis Noord-Beveland langs Veerse meer en een stukje Oosterschelde.
Download GPX route
120 km
Route
Fiets over Schouwen: de Zeelandbrug en Oosterscheldekering in één prachtige rit.
Download GPX route

Doe jij ook mee?

Doe mee aan de DELTA Ride for the Roses en help mee in de strijd tegen kanker. Fiets samen met je familie, vrienden of collega's de Ladies Night Ride, de Ride in Midden-Zeeland of Zeeuws-Vlaanderen of de Family Ride. Of word sponsor met jouw bedrijf; dat kan zowel financieel, bijvoorbeeld door een bedrijfsteam te sponsoren, als in natura. Doneren is ook een geweldige manier om bij te dragen. Of je nu een bijdrage schenkt aan een deelnemende fietser of een algemene donatie doet, het kan het hele jaar door. Ook als vrijwilliger kun je direct bijdragen aan het evenement. Samen maken we het verschil!

Lees meer over de onderzoeken
Doe jij ook mee?

Niet fietsen maar wel waardevol bijdragen? Word vrijwilliger!

Onze Ride kan niet zonder de inzet van betrokken vrijwilligers. Vrijwilligers zijn cruciaal om van het evenement een groot succes te maken en samen de strijd tegen kanker aan te gaan. Help mee op 7, 8 of 9 juni 2024 en werk in teamverband aan een onvergetelijke Ride. We zoeken vrijwilligers op verschillende functies en op diverse locaties.

Draag jouw steentje bij

Laat je Sponsoren

Doe jij mee aan de DELTA the Ride for the Roses? Maak met jouw fietsrit dan extra impact door je te laten sponsoren door vrienden, familie en collega's! Vertel je omgeving over jouw deelname aan deze bijzondere fietstocht en leg uit hoe zij een belangrijke rol kunnen spelen in de strijd tegen kanker. Vraag hen om jou te sponsoren door een bedrag te doneren op jouw eigen actiepagina. Elke euro telt en brengt ons dichter bij een wereld met minder kanker en meer hoop. Lees meer over fondsenwervende tips.

Laat je sponsoren

Praktische informatie

Hoeveel kost het om mee te doen?

Deelname in Midden Zeeland kost:

 • 25 km € 15.00
 • 50 km € 20.00
 • 80 km € 25.00
 • 120 km € 30.00

Let op! Er kunnen maar een beperkt aantal deelnemers meedoen vanwege vergunningen. VOL = VOL

Hoe laat start de DELTA Ride Midden-Zeeland?

De start van de 120 en 80 km is om 9.30 uur. De start van de 50, 25 km en de Family Ride is om 11.00 uur. De start is op het parkeerterrein van het hoofdkantoor van Roompot, Schuverweg 2 te Goes en de  finish is op de Grote Markt in Goes.

Is er een minimum leeftijd voor deelname?

Er is geen minimum leeftijd om mee te fietsen. Jong en oud, iedereen is welkom.

Hoeveel kost het om met een bedrijfsteam mee te doen?

Dat kost € 75 per deelnemer (excl. BTW). Je krijgt als team:

 • Ontvangst met koffie/thee voor aanvang van de DELTA Ride for the Roses
 • Teamfoto
 • Eigen startvak met bedrijfslogo
 • Vermelding op de website
 • Pre Ride op een zaterdagochtend in mei 2024
 • 3 consumptiebonnen per deelnemer voor na afloop op het evenemententerrein
 • Een herinnering aan de Ride
Wij fietsen verschillende afstanden. Kunnen we dan toch een team vormen?

Ja dat kan. Je kunt een team maken waarin de deelnemers verschillende afstanden fietsen. Je fietst dan niet samen, maar je staat wel geregistreerd als een team.

Hoe werkt het?
 • Als je een keuze hebt gemaakt voor jouw afstand en of je individueel of in een team wilt rijden, schrijf je je hier in. De kosten bedragen: 25 km € 15 / 50 km € 20 / 80 km € 30 / 120 km € 30 bij individuele inschrijving. Voor club- en vriendenteams: € 30 per deelnemer en bedrijventeams: € 75 per deelnemer (excl. BTW).
 • Als je je hebt ingeschreven en betaald, krijg je een bevestiging via de mail. (Bedrijventeams krijgen een factuur en betalen die achteraf).
 • Alle belangrijke informatie over tijden, locatie van de start en finish, de routes ed., ontvang je via de mail.
 • De routes zijn uitgepijld. Je kunt de route rijden aan de hand van het routekaartje of via een gpx-bestand dat je kunt downloaden voor je smartphone of fietsnavigatie (Garmin e.d.).
 • Er staan signaalgevers op de routes, volg altijd hun aanwijzingen op.
 • Op de routes zijn georganiseerde tussenstops geregeld waar je versnaperingen kunt krijgen
Ondek de Family Ride

Dit jaar kun je tijdens de DELTA Ride for the Roses Midden-Zeeland meedoen met onze gloednieuwe Family Ride! Voor het eerst bieden we families de kans om samen in actie te komen en te genieten van een gezellige 25 km rit. En dat is nog niet alles - we hebben speciaal voor de kinderen tot 18 jaar een fantastisch tarief van slechts €2! Onderweg staan plezier en avontuur centraal met speciale tussenstops vol leuke activiteiten voor de kinderen.