Over de Ride

Over de Ride

Wat is de DELTA Ride for the Roses?

De DELTA Ride for the Roses is hét driedaagse fietsevenement in Zeeland voor jong en oud met als doel om het onderzoek naar kanker te versnellen. Dit jaar vindt deze plaats op 7, 8 en 9 juni. Op 7 juni is de DELTA Ladies Night Ride in de omgeving van Goes met afstanden van 15 en 30 km. Op 8 juni kun je deelnemen aan de DELTA Ride for the Roses in Midden-Zeeland, waarbij je kunt kiezen uit de 25, 50, 80 of 120 km route. Dezelfde afstanden zijn beschikbaar op 9 juni tijdens de DELTA Ride for the Roses in Zeeuws-Vlaanderen. Speciaal voor gezinnen is er op 8 en 9 juni de Family Ride, een 25 km rit met een speciaal tarief voor kinderen. Hoe je ook wilt rijden, op een stadsfiets, racefiets, e-bike, ligfiets, duobike, rolstoelfiets of welke fiets dan ook, je bent van harte welkom om mee te doen!

Vanaf 1 februari opent de inschrijving voor alle Rides en kun je jouw plek veiligstellen. Individueel inschrijven is mogelijk, maar wat is er leuker dan samen rijden met familie, vrienden, collega's of klasgenoten? Schrijf je in als team, of het nu een club- of vriendenteam, bedrijventeam of familieteam is, en maak van jouw deelname een gezellig en gezamenlijk avontuur. Je kunt als team inschrijven op verschillende afstanden. Samen kunnen we het verschil maken in de strijd tegen kanker!

Doe jij ook mee?

Doe mee aan de DELTA Ride for the Roses en help mee in de strijd tegen kanker. Fiets samen met je familie, vrienden of collega's de Ladies Night Ride, de Ride in Midden-Zeeland of Zeeuws-Vlaanderen of de Family Ride. Of word sponsor met jouw bedrijf; dat kan zowel financieel, bijvoorbeeld door een bedrijfsteam te sponsoren, als in natura. Doneren is ook een geweldige manier om bij te dragen. Of je nu een bijdrage schenkt aan een deelnemende fietser of een algemene donatie doet, het kan het hele jaar door. Ook als vrijwilliger kun je direct bijdragen aan het evenement. Samen maken we het verschil!

Lees meer over de onderzoeken
Doe jij ook mee?

Praktische informatie

Voor wie is de DELTA Ride for the Roses?

DELTA Ride for the Roses is een evenement voor iedereen, jong en oud, die zich wil inzetten  om het onderzoek naar kanker te versnellen. Dat kan door mee te fietsen, doneren, sponsoren of als vrijwilliger in actie te komen.

Is er een minimum leeftijd voor deelname?

Er is geen minimum leeftijd om mee te fietsen. Jong en oud, iedereen is welkom.

Heb ik een speciale fiets nodig om mee te doen?

Je mag deelnemen op alle soorten fietsen en rolstoelen, met uitzondering van een Speed pedelec. Bij de 120 km raden we sterk aan om deel te nemen op een race- of sportfiets.

Waar gaat mijn inschrijfgeld en het geld dat ik doneer of ophaal naartoe?

Het inschrijfgeld en elke euro die een deelnemer ophaalt komt 100% ten goede aan de versnelling in kankeronderzoek. Lees hier meer over de projecten die worden gefinancierd door DELTA Ride for the Roses.

Is geld ophalen verplicht?

Nee, fondsenwerving is niet verplicht. Wel moedigen we het aan en waarderen het enorm. Elke euro die een deelnemer ophaalt komt 100% ten goede aan de versnelling in kankeronderzoek.

Hoe wordt de DELTA Ride for the Roses bekostigd?

Al het inschrijfgeld en het door deelnemers gedoneerde en opgehaalde geld komt 100% ten goede aan kankeronderzoek. Dit wordt mogelijk gemaakt doordat de organisatiekosten worden gedragen door onze hoofdsponsor DELTA en partners. Daarmee is door het jou opgehaalde geld te kwalificeren als een donatie en kent de DELTA Ride for the Roses geen restitutieregeling.

Kan ik mijn inschrijfgeld terugvragen?

Nee, DELTA Ride for the Roses geeft geen inschrijfgeld terug. Jouw inschrijfgeld wordt gezien als gift en draagt bij aan een versnelling in kankeronderzoek.

Zijn er naast het fietsen activiteiten op de tussenstops en start- en finishplaats?

Bij de start en finish vind je kraampjes, terrassen, muziek en entertainment. Op de tussenstops zijn er versnaperingen te krijgen en zorgen we voor kinderactiviteiten.

Is er een mogelijkheid om een cheque te overhandigen van het opgehaald geld?

Zeker! Dat mag op het podium of persoonlijk aan onze penningmeester.

Is er pechhulp onderweg?

Ja, er is ondersteuning bij pechgevallen.

Is er EHBO aanwezig?

Ja er is EHBO aanwezig.

Iets op de site werkt niet. Hoe kan ik dit aan jullie doorgeven?

We horen het graag als je ergens vastloopt. Stuur ons een bericht via info@deltaridefortheroses.nl

Hoeveel kost het om mee te doen?
  • Ladies Ride: € 15.00
  • Ride Zeeuws-Vlaanderen: 25 km € 15.00 / 50 km € 20.00 / 80 km € 25.00 / 120 km € 30.00
  • Ride Midden-Zeeland: 25 km € 15.00 / 50 km € 20.00 / 80 km € 25.00 / 120 km € 30.00
  • Family Ride 25 km: Volwassenen € 15.00 / Kinderen tot 18 jaar € 2
Hoe werkt het?
  • Als je een keuze hebt gemaakt voor een Ride, de afstand en hoe c.q. met wie je wilt rijden, schrijf je je hier in.
  • Als je je hebt ingeschreven en betaald, krijg je een bevestiging via de mail. (Bedrijventeams krijgen een factuur en betalen die achteraf).
  • Alle belangrijke informatie over tijden, locatie van de start en finish, routes ed, ontvang je via de mail.
  • De routes zijn uitgepijld. Je kunt de route rijden aan de hand van het routekaartje of via een gpx-bestand dat je kunt downloaden voor je smartphone of fietsnavigatie (Garmin e.d.).
  • Er staan signaalgevers op de routes, volg altijd hun aanwijzingen op.
  • Op de routes zijn georganiseerde tussenstops geregeld waar je versnaperingen kunt krijgen.