Sponsoren

Sponsoren

Sponsoren

Een wereld zonder kanker, daar gaan we voor. De steun en betrokkenheid van sponsoren en partners, zowel financieel als in natura, zijn van onschatbare waarde voor het succes van de DELTA Ride for the Roses. Hieronder presenteren we met trots onze huidige sponsoren en partners. Wil je ook deel uitmaken hiervan? We staan klaar om samen met jou een op maat gemaakt sponsorprogramma te bespreken. Of het nu gaat om een kortlopende samenwerking of een langdurige verbintenis, je krijgt daar veel voor terug. Ontdek meer over de mogelijkheden om sponsor te worden en de voordelen die het met zich meebrengt.

Praktische informatie

Wat is KWF Kankerbestrijding?

KWF Kankerbestrijding is een Nederlandse stichting die zich inzet voor bestrijding van kanker door middel van wetenschappelijk onderzoek, voorlichting, patiëntenondersteuning en fondsenwerving. De officiële naam van de stichting is Koningin Wilhelmina Fonds voor de Nederlandse Kankerbestrijding. Wil je meer weten, kijk dan op de website.

Mijn bedrijf wil graag sponsoren, hoe kan ik contact opnemen?

Als je als bedrijf de DELTA Ride for the Roses wil sponsoren dan kun je contact opnemen met onze sponsorcommisie, sponsoring@deltaridefortheroses.nl of bellen met Piet Lampert (portefeuillehouder sponsoring), 06-42998082.

Hoe kan ik sponsoren?

Je kunt sponsoren in natura of in geld. Voor meer informatie kun je contact opnemen via sponsoring@deltaridefortheroses.nl of bel met Piet Lampert (portefeuillehouder sponsoring), 06-42998082.

Kan ik in natura sponsoren?

Ja dat kan indien het past in de benodigdheden voor de organisatie van de Ride. We overleggen graag hierover met je. Je kunt contact opnemen via sponsoring@deltaridefortheroses.nl of bellen met Piet Lampert (portefeuillehouder sponsoring), 06-42998082.