Nieuws

Nieuws

Ontdek de routes & tussenstops

De routes van de DELTA Ride for the Roses zijn bekend. Op alle routes is het weer genieten van de schoonheid van het Zeeuwse landschap, zorgvuldig uitgestippeld door onze routecommissies. Van schilderachtige dijkjes tot pittoreske dorpjes en prachtige natuur. De 25 km Family Rides gaan via een mooie route met leuke tussenstops voor de kinderen, terwijl de 120 km route in Midden-Zeeland je meeneemt over de Zeelandbrug en in Zeeuws-Vlaanderen naar het mysterieuze spookdorpje Doel. Alle routes (25, 50, 80 en 120 km) en de Ladies Night Ride zijn te vinden op de website Over de Ride | Delta Ride For the Roses | Editie 2024

Tussenstops
In Zeeuws-Vlaanderen gaat de 25 km Family Ride langs de brandweerkazerne van Terneuzen met spannende demonstraties en attracties en bij het Dow Diamond Centre krijgen de kleintjes de mogelijkheid om een echte Formule 1-auto van dichtbij te bewonderen! Voor de bikkels die de 50, 80 of 120 km routes rijden, hebben we nog meer verrassingen in petto. Denk aan swingende DJ’s, leuke gadgets en lekkere versnaperingen onderweg.

In het hart van Midden-Zeeland kunnen de deelnemende dames aan de Ladies Night Ride op vrijdag genieten op het terras van het dorpshuis van 's Heer Abtskerke. Op zaterdag is er o.a. een gezellige tussenstop - speciaal voor de families en kinderen van de Family Ride – bij speelboerderij 't Klok’uus in 's Heer Arendskerke. Ook de deelnemers aan de 50, 80 of 120 km kunnen onderweg rekenen op geweldige tussenstops, zoals bij onze partners: Zeeland Refinery waar ze hun 50-jarig jubileum vieren met de passanten en bij Roompot Beach Resort in Kamperland.

Ontdek de routes & tussenstops
Terug naar het overzicht