Nieuws

Nieuws

DELTA hoofdsponsor voor de komende drie jaar

Donderdag 19 oktober, tijdens het persmoment op het Provinciehuis in Middelburg, werd de voortzetting van de waardevolle samenwerking met hoofdsponsor DELTA voor 2024, 2025 en 2026 aangekondigd. DELTA, vertegenwoordigd door Ludolf Rasterhoff (CCO), heeft zich opnieuw gecommitteerd om de DELTA Ride for the Roses te ondersteunen en hun betrokkenheid bij dit belangrijke initiatief helpt in de strijd tegen kanker.

"Onderzoek naar kanker blijft van cruciaal belang om de strijd tegen deze dodelijke ziekte te blijven voeren", zegt Ludolf Rasterhoff van DELTA Fiber. "Om kanker de wereld uit te krijgen is veel onderzoek nodig en dat kost dus ook veel geld. We zijn trots op de organisatie van de DELTA Ride for the Roses dat ze zoveel mensen in Zeeland weten te bewegen om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding om onderzoeken te financieren."

"We zijn blij dat DELTA de komende drie jaar zich opnieuw committeert als hoofdsponsor van de DELTA Ride for the Roses", zegt voorzitter Henk Remijnsen. "Hierdoor komt al het bij elkaar gefietste geld ten goede aan kankeronderzoek en -preventie-initiatieven."

DELTA hoofdsponsor voor de komende drie jaar
Terug naar het overzicht