.

.

Fondswervende tips

Om je te helpen zoveel mogelijk geld in te zamelen en jouw deelname aan de DELTA Ride for the Roses tot een groot succes te maken, vind je hieronder een aantal fondsenwervende tips.

Fondsenwervende tips

Start sterk, inspireer anderen

Begin je actie met een donatie vanuit je eigen hart voordat je anderen vraagt. Een klein gebaar van jezelf kan anderen motiveren om ook bij te dragen. Het motto hier is: goed voorbeeld doet goed volgen!

Maak je actiepagina zichtbaar

Zorg ervoor dat je actiepagina door jouw omgeving wordt gezien. Deel de link van je actiepagina op je sociale media, WhatsApp en voeg de link van je actie toe onder je naam of handtekening in al je e-mails.

Persoonlijke overtuiging

Breng je actie onder de aandacht op je werk, school, feestjes, en zelfs in de kantine. Vraag mensen meteen om te doneren en maak het makkelijk voor ze door je actiepagina te sturen. Iedereen kan eenvoudig met de smartphone je actie bekijken en doneren. Bookmark je actiepagina in je internetbrowser van je mobiel.

Feest met een doel

Bij een feest hoort vaak een cadeau, maar waarom niet een donatie? Vraag bij speciale gelegenheden om een bijdrage aan jouw actie in plaats van een traditioneel cadeau. Maak van je verjaardag, jubileum of andere bijzondere momenten een viering voor de DELTA Ride for the Roses.

Stel je vraag met vertrouwen

Wees niet bang om te vragen. Donaties kunnen uit onverwachte hoeken komen. Deel je actie met een breed publiek en gebruik je netwerk. Onthoud: niet geschoten is altijd mis.

Hou vol en herinner vriendelijk

Mensen willen vaak wel geven, maar soms hebben ze gewoon een herinnering nodig. Blijf in contact met je supporters door herinneringsmails of WhatsApp-berichten te sturen als ze nog niet hebben gedoneerd. Onthoud, de aanhouder wint! Samen maken we de DELTA Ride for the Roses tot een onvergetelijk succes.