Nieuwe voorzitter Midden-Zeeland

15 december 2022 • Nieuws

GOES – Het comité Midden-Zeeland van de DELTA Ride for the Roses heeft in Joost de Goffau een nieuwe voorzitter gevonden. De vorige voorzitter, René Zweedijk, liet onlangs het koepelbstuur van de DELTA Ride weten niet langer beschikbaar te zijn voor deze functie in verband met drukke werkzaamheden. Met de 32-jarige De Goffau haalt de organisatie van de DELTA Ride for the Roses een ervaren bestuurder binnen. Joost de Goffau is oud-wethouder van de gemeente Goes en momenteel onder andere gemeenteraadslid voor het CDA. 

Als voorzitter van het comité Midden-Zeeland komt De Goffau in het koepelbestuur van de DELTA Ride for the Roses. Tezamen met de leden van het comité is hij verantwoordelijk voor de lokale organisatie van de DELTA Ride in Goes en omstreken. Tot de taken van het comité behoren onder andere het uitzetten van de routes, de inrichting van start- en finishlocaties, het coördineren van de vrijwilligerstaken en de lokale sponsoring. 

De DELTA Ride for the Roses wordt volgend jaar georganiseerd in het weekend van 9-10-11 juni. In Goes vindt op vrijdag 9 juni de Ladies Night Ride plaats vanaf de Grote Markt. Op zaterdag 10 juni vindt de DELTA Ride for the Roses plaats met afstanden van 25, 50, 80 en 120 kilometer. Zondag 11 juni is er de Zeeuws-Vlaamse Ride vanuit Terneuzen.

De DELTA Ride for the Roses 2022 in cijfers:
346.615 kilometer gefietst
4.865 deelnemers
192.503,00 euro opgehaald
3 onderzoeken