DELTA Individual Ride

22 augustus 2021 • Nieuws

 
 1. Je kunt tot 1 oktober 2021 inschrijven voor de DELTA Individual Ride via deltaridefortheroses.nl
 2. De opbrengst van de DELTA Individual Ride gaat naar KWF-kankeronderzoek. De sponsoren van de DELTA Individual Ride dragen alle organisatiekosten. Dit betekent dat jouw inschrijfgeld geheel naar het KWF gaat!
 3. Als je ingeschreven hebt, krijg je het DELTA Individual Ride pakket thuis gestuurd. In dit pakket vind je onder meer de routes + routekaartje, een rugnummer, een polsbandje en gadgets van onze sponsoren.
 4. Je rijdt alleen of in een klein groepje op een zelfgekozen tijdstip de route van de gekozen DELTA Ride for the Roses rit.
 5. Je rijdt de routes op eigen verantwoordelijkheid.
 6. Bij het rijden van de routes dienen de verkeersregels gerespecteerd te worden. Ook de geldende coronamaatregelen dienen opgevolgd te worden.
 7. De routes zijn NIET uitgepijld. Je kunt de route rijden aan de hand van het routekaartje of via een gpx-bestand dat je kunt downloaden voor je smartphone of fietsnavigatie (Garmin e.d.). 
 8. Er staan geen signaalgevers op de routes. 
 9. Er zijn op de routes geen georganiseerde tussenstops voorzien. 
 10. Er is geen pechhulpdienst bij de DELTA Individual Ride.
 11. Als je met je club mee wilt doen aan de DELTA Individual Ride, dient ieder clublid zich individueel in te schrijven. 
 12. De opbrengst van de DELTA Individual Ride wordt medio oktober bekend gemaakt.
 13. Aan de DELTA Individual Ride is een fotowedstrijd verbonden. Wie de leukste foto maakt tijdens zijn/haar Individual Ride maakt kans op een schitterend prijzenpakket van onze hoofdsponsors. De prijswinnaars worden uitgenodigd voor de afsluitende bijeenkomst van de DELTA Individual Ride in oktober. Stuur je foto in naar info@deltaridefortheroses.nl
Prachtige routes vanuit Goes en Terneuzen
Het grootste peloton van Zeeland
Een mooie dag met een fantastisch doel