Praktische informatie

De DELTA Ride for the Roses is hét fietsevenement voor jong en oud met één gemeenschappelijk doel: geld ophalen voor een versnelling in kankeronderzoek. Of je nu 25 kilometer fietst op een stadsfiets met je kinderen, of 120 kilometer aflegt op je racefiets in het grootste peloton tegen kanker, iedereen kan meedoen. 

Hoe werkt de DELTA Individual Ride?

De DELTA Individual Ride is in 2021 het alternatief voor de DELTA Ride for the Roses en werkt als volgt:

  1. Je kunt tot 1 oktober 2021 inschrijven voor de DELTA Individual Ride via deze pagina.
  2. Als je ingeschreven hebt, krijg je het DELTA Individual Ride pakket thuis gestuurd. In dit pakket vind je onder meer de routes + routekaartje, een rugnummer, een polsbandje en gadgets van onze sponsoren.
  3. Je rijdt alleen of in een klein groepje op een zelfgekozen tijdstip de route van de gekozen DELTA Ride for the Roses rit.
  4. Je rijdt de routes op eigen verantwoordelijkheid.
  5. Bij het rijden van de routes dienen de verkeersregels gerespecteerd te worden. Ook de geldende coronamaatregelen dienen opgevolgd te worden.
  6. De routes zijn NIET uitgepijld. Je kunt de route rijden aan de hand van het routekaartje of via een gpx-bestand dat je kunt downloaden voor je smartphone of fietsnavigatie (Garmin e.d.).
  7. Er staan geen signaalgevers op de routes.
  8. Er zijn op de routes geen georganiseerde tussenstops voorzien.
  9. Als je met je club mee wilt doen aan de DELTA Individual Ride, dient ieder clublid zich individueel in te schrijven.
  10. Aan de DELTA Individual Ride is een fotowedstrijd verbonden. Wie de leukste foto maakt tijdens zijn/haar Individual Ride maakt kans op een schitterend prijzenpakket van onze hoofdsponsors. De prijswinnaars worden uitgenodigd voor de afsluitende bijeenkomst van de DELTA Individual Ride in oktober. Je kunt de foto's mailen naar info@deltaridefortheroses.nl.

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Nog niet gevonden wat je zocht?
We hebben alle veelgestelde vragen overzichtelijk op een rijtje gezet. 

Alle veelgestelde vragen

Prachtige routes vanuit Goes en Terneuzen
Het grootste peloton van Zeeland
Een mooie dag met een fantastisch doel