Kids Ride

DELTA Ride krijgt ook een Kids Ride

De Zeeuws-Vlaamse DELTA Ride for the Roses, die dit jaar op zondag 12 september wordt gereden, gaat zijn vleugels nog verder uitslaan. De organisatie van het fietsevenement met duizenden deelnemers voor KWF wordt uitgebreid met een DELTA Kids Ride op de zaterdagavond voor het evenement op zondag met start en finish op de Markt in Terneuzen.

De DELTA Kids Ride in de aanloop naar de 'grote Ride' op zondag is een fietstocht voor families met jonge kinderen, gezinnen, opa's, oma's en andere familieleden, maar ook jeugdteams van clubs voor een speciale familieprijs. De afstanden zijn 15 en 25 kilometer met een stop in Spui. Bij de 25 kilometer maken de deelnemers onder andere een overtocht met het pontje bij Sluiskil.

De opzet is zoals bij de traditionele DELTA Ride for the Roses: met de bekende startprocedure waarbij het lijflied van de Ride, 'The Rose', live wordt gezongen. De start is zaterdagavond 11 september om 18.00 uur.

Het initiatief voor de DELTA Kids Ride is genomen, omdat ook jeugd met de ziekte heeft te maken en zo kan bijdragen aan de bestrijding door KWF. Het doel waarvoor wordt gefietst is speciaal gekozen: het veiliger en comfortabeler maken van het kinderinfuus.

De inschrijving voor zowel de DELTA Ride for the Roses als de DELTA Kids Ride wordt binnenkort opgestart op de nieuwe website van het evenement.

Prachtige routes vanuit Goes en Terneuzen
Het grootste peloton van Zeeland
Een mooie dag met een fantastisch doel