Praktische informatie

De DELTA Ride for the Roses is hét fietsevenement voor jong en oud met één gemeenschappelijk doel: geld ophalen voor een versnelling in kankeronderzoek. Of je nu 25 kilometer fietst op een stadsfiets met je kinderen, of 120 kilometer aflegt op je racefiets in het grootste peloton tegen kanker, iedereen kan meedoen. 

DELTA Ladies Night Ride

DELTA Ladies Night Ride

De DELTA Ladies Night Ride is ieder jaar de start van het DELTA Ride for the Roses-weekend. Vanaf de Grote Markt in Goes kunnen vrouwen een fietstocht rijden van 15 of 30 kilometer. Uiteraard is er onderweg een koffiestop geregeld zodat er ook ruimte is voor een stukje gezelligheid. Na afloop is er op de Grote Markt in Goes voldoende ruimte om lekker bij te praten op een van de vele terrassen. 

Lees meer

Midden-Zeeland

Midden-Zeeland

Fietsen over de Bevelanden. Ieder jaar worden er weer nieuwe routes gekozen, zodat je ieder jaar weer een nieuw stukje van Zeeland kunt ontdekken. De DELTA Ride for the Roses Midden-Zeeland start en finisht bij de Zeelandhallen in Goes. De 80 en 120 kilometer starten om 09.00 uur en de 25 en 50 kilometer om 10.30 uur. Vanaf de Zeelandhallen verspreiden de diverse afstanden zich door heel Midden-Zeeland. Uiteraard zijn er bij alle afstanden stoppunten geregeld. Na afloop is er een horecaplein ingericht bij de Zeelandhallen voor een hapje en een drankje. 

Lees meer

Zeeuws-Vlaanderen

Zeeuws-Vlaanderen

Fietsen door Zeeuws-Vlaanderen, dit kan op zondag 12 september. Vanaf de Grote Markt in Terneuzen vertrekken de diverse afstanden. De 80 en 120 kilometer starten om 09.00 uur, de 25 en 50 kilometer vertrekken om 10.30 uur. De aankomst is ook op de Grote Markt, waar een muziekprogramma zorgt voor een extra stukje gezelligheid. 

Lees meer

Kids Ride

Kids Ride

De Kids Ride in de aanloop naar de 'grote Ride' op zondag is een fietstocht voor families met jonge kinderen, gezinnen, opa's, oma's en andere familieleden, maar ook jeugdteams van clubs voor een speciale familieprijs. De afstanden zijn 15 en 25 kilometer met een stop bij VV Spui. Bij de 25 kilometer maken de deelnemers onder andere een overtocht met het pontje bij Sluiskil.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Nog niet gevonden wat je zocht?
We hebben alle veelgestelde vragen overzichtelijk op een rijtje gezet. 

Alle veelgestelde vragen

Prachtige routes vanuit Goes en Terneuzen
Het grootste peloton van Zeeland
Een mooie dag met een fantastisch doel